Categories Casual Dating Kankaanpää

Vaimo virosta antaa persettä

vaimo virosta antaa persettä

Useasti FinEstiä kuunnellessa tulee todella hyviä versioita mutta usein artisti ja biisin nimi jää tuntemattomaksi joten olen enemmän kuin kiitollinen jakaessasi näitä hienoja kappaleita,kiitos! Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät International forums Eesti foorum Virolaiset naiset!

Virolaiset naiset ovat kauniita verrattuna suomalaisiin naisiin. Virolaisissa naisissa on sellaista ylväyttä ja naisellisuutta jota suomalaisista laardiperseistä ei löydy. Makuukammarihommatkin hoituvat paljon paremmin! Tämä kun tuntuu olevan todella yleinen mielipide? Eestiläisiä versioita Suomalaisista biiseistä Eli hakusessa olisi Eestiläisiä versioita Suomalaisista biiseistä. Virolaiset ovat lähinnä huorahtavia. Säälittävä viroakka tekee avauksen ja vastaa siihen itse.

Virolainen Hanna Kärpänen on hyvin kaunis ja älykäs nainen. Samanlainen kova luonne kuin Anu Saagimilla. Toivottavasti he saavat pian omia lapsiakin suomalaisen huippujuristi Heikki Lampisen kanssa. Mikä huippujuristi tuo lampela on, täysi loinen. Suoli24 on virolaisen idiootin raamattu. Pelkää miehensä ihastuvan Kesäisen Tallinan upeisiin naisiin jotka kävellessään liehauttavat hiuksiaan niin ihanasti: D On se niin mahtavaa!!

Itse istun paljonkin eestiläisen tyttöystäväni kanssa Tallinnassa raekojan aukion katukahvilassa ja monia kertoja katsellut miten suomalaiset etenkin nuoret jäävät katsomaan Eestin tyttöjen perään. JOPA siinämäärin että muutama törmännyt liikennemerkkiin tai bussin seinään: Geeneistä se johtuu, ei mistään muusta. Suomalaiset ei ole orjakansaa kuten eestiloiset. Mitäs sä oikeen tuut selittää orjuudesta???? Suomi oo mitäänmuuta ollukkaan ku toisten orja vuosisatojen ajan.

Virolaiset akat on ehkä ns. Mutta mitä ne on sisältä, ei yhtään mitään!!! Niiden sydän on jäätä! Jos jotku on bimbo blondeja ni ne!

Se on karu totuus, myös hyvin moni virolais mies sen on itse sanonut! Ne ajattelee vain rahaa ym. Mutta suomalaisella naisella on sydän jolla ne osaa rakastaa ja antaa toiselle hyvän elämän. Nainen on nainen kansallisuudesta riippumatta. Onko se virolainen tai venäläinen tai suomalainen, rakkautta haluavat he kaikki.

Jos haluat jotakuta heistä nopeasti sänkyyn, niin venäläinen nainen suostuu siihen nopeasti, sen jälkeen tulee virolainen ja vasta häntäpäässä suomalainen. Poikkeuksia on, ja ne vain vahvistavat sääntöjä. Valittavia, tyytymättömiä ja kateellisia nuo suomalaiset naiset on. Huonolle vartalolle vetää vertoja vain huono luonne! Täytyy sanoa että verrattuna kotimaiseen, ero on kuin yöllä ja päivällä,virolaisen hyväksi.

Ulkomailla käydessä oikein vituttaa jos joutuu näkemään näitä suomalaisia molottavia lyllertäjiä! Olet ihan oikeassa meille suomalaisille virossa kaikki oli halpaa ja soomi mies makso seksistä joka ei todellisuudessa maksanu suomalaisille oikeastaan mitään vaikka se summa voi olla virolaisen kahen viikon palkka.

On niitä suomalaisiakin naisia jotka rahasta rakastaa, se on vaan joku tabu et kaik virolaiset on huonoja naisia, kuka sielä työt tekee ja lapset hoitaa jos kaikki viron naiset on kadulla tienaamassa. Poikkeuksen tekee vain ne jotka osaavat pitää elämänsä kasassa. Sä oot joko katkera suomipöllö jonka ukko lähti laadukkaan ja itseään hoitavan Eestintytön mukaan TAI oot vaan rasistinen suomalainen juoppoukko joka vaan huvikseen provosoi palstalta toiselle,.

Viina on hyvää ja siitä tulee metka olo. Virolaiset naiset ovat kauniimpia ja naisellisimpia kuin suomalaiset. Se vaan on niin,johtuu sitten geeneistä tai ties mistä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Täytyy käydä niiltä kysymässä jahka komennukselta palaavat. Mitään komeita ne ei kyllä ole, niin kuin eivät ole suomalaismiehetkään, mutta muuten mukavia. Minua taas viehättää suomalaisissa naisissa raikkaus ja onnellinen ja tasapainoinen asenne elämään. Virolainen nainen voi olla kaunis, mutta yleensä kauneus menee pilalle tunkkaisen meikin ja tympeän asenteen vuoksi. Mutta jos ovat naiset Virossa kauniita, vastapainona virolaiset miehet ovat ehkä rumimpia maailmassa.

Vaikka ei näissä Suomen miehissäkään paljon kehuttavaa ole. Seal on tööl vaid venelased ja odavat "võlts" kaupa otsivad vaesed soomlased. Kus te kyll käinud olete ja mida näinud olete?

Vist mitte midagi, tormate esimese ettejuhtuva otsa ja kohe arvamus olemas. Aga eks ölu ja hotellid ole igal pool yhesugused, vahetuvad vaid hinnasildid.

Kaugemale ju teie silm ei kyyni. Niin, ei Sadamarketissa ja Merekeskuksessa mitään Virolaisia naisia näe,myyjät ovat venäläisiä ja ostajat suomalaisia. Kukaan itseään kunnioittava virolainen ei näihin kauppakeskuksiin mene. Tuntuu että osaavat paremmin suomea kuin viroa? Onkohan moni viron kansalainen?

Sulle vastattiin etä eestiläiset naiset eivät ole siellä van venäläiset naiset myyijinä ja suomalaiset ketkä etsii halpaa piraattitavaraa Tällästä rehellisyyttä osaat sinäkin arvostaa?

Ma austan naisi sellest hoolimata kust nad tulevad. Minä kunnioitan naisia huolimatta siitä mistä he tulevat. Ne ketkä siel haisee on luultavasti suomen-akat, sama haju tääll ratikas ja metrossakin D Pahasti lõhnavad seal soome purjus turistid: D komantaar - eesti naine on ilusam kui soome oma on provakatsioon: D See on konnasilm soomlaste väikesel varbal.

Hygienia ei ole Ex-Neuvostoliitossa korkealla tasolla vieläkään. Tuskin vaihtavat edes pikkareita kun kerran viikossa. Siinä huomaa taas että yks vitun suomipelle äänessä jonka tallinnan matka on suuntautunut vain ja ainoastaan sadamarkettiin ja sataman alueelle.

Ihan turhaan tuut laukomaan naamaas jos et muualla ole Eestissä tai edes tallinnassa käyny.. Ja kyllä hirvittävin haju lähtee Suomalaisita turisteista. Itse käyn joka kuukausi Tallinnassa sukulaisten luona. KUKAAN itsekunnioituksen ja ylpeyden omaava Virolainen ei mene tuohon suomalaisten täyttämään ja vanhan viinan hajun täyttämään läävään pilaamaan identtiteettiään.

Mun paikat on Keskturg,Baltijaamaturg ja vanha kaupunki. Tuotevalikoima on lähinnä Italia Ranska ja Belgia. Mutta onneksi se rajoittuu vain Tallinnan Sataman sektoriin. Joo mä olen ihan samaa mieltä kanssasi,kivaa jee. Minusta virolaisissa naisissa viehättää, vaatimattomuus. Kaikki ovat kiinnostuneita, eikä juuri kellään ole pankkilainaa! Ei enää näitä Femareita 7. Eestiläinen nainen osaa arvostaa miestä ja kunnioittaa tätä suuresti.

Pistä Suomi lyyli pihalle ja hae lahden takaa onni joka kestää taatusti ja niin saat arvoisesi puolison. Eestiläiset naiset on kyllästyneet Eestin "napsu" mehi jotka vetää laua viinaa joka viikonloppu ja siksi raitis härmän kundi on kovaa valuuttaa. Virolaiset miehet ovat kovia viinamiehiä!

Suomalainen joka ei juo, on kova sana melkein joka kylässä missä olen käynyt! Viron pojat juo siinä missä suomalaiset , mene kesällä Tallinnaa niin tunnistat oikein suomalaisen öykkärin Mutta viron naisista hohkaa kunnioitus ihan eri tavalla kuin suomalaisista naisista Vähän niin kuin jostain sketsistä. Ei millään pahalla, oma mielipide vaan. Kuka nainen halusi olla EI huolitellut ja läski?

Anteeks, se on vaan tottumuksen kysymys ja! Suomalaiset naiset vaan syövät ja komentavat miehiä, suuresti ovat samanäköisiä punattukkaisia Myyn-näköisiä Myy on ihan jees tyyppi, ainakin elokuvassa, muttei muualla: Kosmetologi olla miellyttävän näköinen ja meikattu, mutta voi kauhistus, kun hän avasi suunsa.

Suu oli täynnä kellastuineita ja hoitamattomia hampaita ja hengitys haisi mädäntyneelle. Kannataisi varmaan vironkin naisten hoitaa terveyttään ja hampaitaan ensinnä ja vasta sen jälkeen miettiä vaatteitaan ja meikkejään. Hammashoito on paikalliseen palkkatasoon verrattuna kylläkin kallista, mutta silti Peaks ma ytlema, et voi-voi? Igast stuffi siia maale ka om valmis nikerdatud Y!!!

Õeks õpitakse 3 aastat, kosmeetikuks 1. Mingi kosmetoloog küll sinu vinne-punne ei pigistanud. Ära käi mingites nurgatagustes kohtades ja kui mingeid pretensioone on, siis esita need kohapeal, mitte ära käi siin anonüümselt kaebamas. Jätad endast väga odava mulje. Aga noh, sai jälle naerda — inimene maksab raha, et saada pasahaisu hingata.

Olen juuksur olnud nii siin, kui sealpool lahte - see räpasus, mis valitseb soome salongides on kohutav. Ka soomlased siis töesti ei näe oma vigu omal maal - appikene!!! Tyypillinen kehitysmaan piirre tuo virolaisten naisten ylenpalttinen laittautuminen eli kun ei ole rahaa tai muutakaa vaikuttamismahdollisuuksi elämässä etenemiseen, niin ainoaksi asiaksi jää oma kroppa jolla tulla toimee. Ilmiö nähtävissä kaikissa köyhissä maissa. Te pole üksi kes naerab nende idiootsuste üle.

Sellise saastaga debateerimine oleks enda alandamine! Kust see väljend, tõmmata herneid ninna? Pole nagu varem kohanud seda eesti keelest. D väga ilmekas, eks ole?

Ja meie pedakoog on pidevalt "komas kinni" jah: Väljend on huvitav, kuid mida see tähendab? Mis oleks analoog eesti keele omaga? Kas te ei oleks nii kenad ja ehk teeksite paar hiireklöpsu ja koliksite oma palstale. Seal te saate eestlasi taga klatsida nii palju kui syda lustib. Siin on ikka eestlaste oma foorum. Kui eesti naised on teie jaoks nii päh! Mina kyll ei viitsiks koguaeg porode peale möelda!!

Nemad harjunud vaatama lühikeste jalgade,lumivalge keha ja ümmarguse näöga naisi ja nüüd kus neil on võimalus vaadata beibesid ka mujal kui ameerika seriaalides siis lähevad segamini.

Suomalaiset nuoret miehet on valovuosia edellä virolaisrumiluksia! Sillävälin kun 18 v Eestiläiset painuu jo ulkomaille töihin täällä 18 v istuu terasseilla ja jauhaa tyhjää sontaa ja roikkuvat sossutuilla toisten elätettävinä melkein 30 siksi. Eestinpojat on ainakin rakennusalalla fyysisesti X voimakkaampia kun suomen pojat. Kaljaa ja lenkkimakkaraa pitää vaan kiskoo: D Eestin pojat on iltasin kokoajan tossa mun talon kulman kuntosalissa.

Mistäs vitusta sä tiedät virolaisten kyylä kuka roikkuu milläkin tuilla,Sovitte vitun hyvin yhteen. Siitä että heidät on opetettu lapsesta asti miellyttämään miestä.

Esikoulun ajoista asti polvet ristissä ja kuitenkin kaikille haluaville auki. Kuhan vain mies on tyytyväinen. Nykyajan suomalaiset naiset eivät ole eläneet miehisen vallan alla, suomessa tasa-arvo on toiminut pitempään kuin virossa. Kun suomessa pistää korkokengät jalkaan ja menee kavereiden kanssa kaupunglille niin kaikki ihemttelee että "miks sulla on korkkikset??

Totuus on, että pitää luiden ympärillä olla muutakin kuin nahkaa.. On kuitenkin,että suurin osa kaikista naisista hakee itselleen ja kustannuksilleen maksajaa. Tämä on totuus valitan,nainen rakastaa miestä rahapussin suuruuden mukaan. Ruotsalaiset vasta muoti- ja trenditietoisia onkin, eikä varmasti ole tasa-arvon puutteesta kyse. Ruotsi on Suomeenkin verrattuna hyvin feministinen. Mäpä kerron sulle muutaman faktan!!!! Halpoihin fakkuihin tai hameisiin. A olen käynyt Venäjällä ja Eestissä tuhansia kertoja.

Täällä kun asun kerrostalossa ihan torin kupeessa. Kuulen kuinkä känniset suomalaiset akat nauraa noitamaisella äänellä mieskuoron laulaessa pikkumattia. Miksi tälläistä ei näe esim Tallinnassa tai Viipurissa tai Pietarissa. Mitä hemmettiä ne kauniit naiset siellä mettässä muutenkaan tekisivät: Suomalaiset naiset on kyllä kaunistuneet.. Virolaiset naiset ovat häikäilemmättömiä valhetelijota, kaksi tai kolmekin vuotta osataan esittää ihanaa kunnes alkaa oikea karva paljastua.

Jos jotkut naiset ovat oppineet käyttämään meitä tyhmiä miehiä hyväkseen niin he.. Itse jo olen läksyni oppinut, mielumin vaikka paksu ja rahellinen nainen kuin pitkä hoikka petollinen nainen. Olen huomannut saman asian. Häikäilettömiä valehtelijoita ja petollisia naisia. Kokemusta on täälläkin virolaisesta naisesta.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Virottaret on kauniita, naisellisia ja tyylikkäitä, enkä näe mitään syytä haukkua heitä, koska en olekaan mikään kateellinen suomalainen laardiperse, vaan hyvännäköinen, hoikka ja huoliteltu suomineito joka saa kyllä ´huomiota niin suomessa kuin virossakin ; Tyhmät katkerat suomiämmät tulee tänne haukkumaan virolaisia, kyllä meilläkin olisi prostituutiota ollut helvetisti enemmän jos oltaisiin jouduttu neukkuvallan alle.

Ja virolaiset ei todellakaan ole sama asia kun venakkonaiset joille hyvä maku on harmittavan usein todella vieras käsite. Menepä suominainen katsomaan suomalaisiin tissibaariin miltä eukot näyttää ja vierailepa vastaavanlaisessa virossa.

Niiden stripparit kin on melkoisia kaunottaria. Virolaisille pahoittelut, ei me kaikki suomalaiset olla yhtä oksettavia katkeria juoppoja poroja kuin nuo ;. Ei kait stripparin ammatissa voi ruma nainen toimia alkuunkaan. Menkää landelle Tallinnan ulkopuolelle, ei ne naiset siellä enää ole niin huoliteltuja, hoikkia, minihameissa ja korkkareissa. Yhtä väsyneitä, elähtäneitä ja ylipainoisia kuin muuallakin. Kyllä missä tahansa maailman pääkaupungeissa asuvat nuoret naiset ovat kaunottaria!

Joo varmasti ja kaupam päälle saat kassillisen älytöntä ylpeyttä ja koppavuutta. Uskumatu, kui madal on siin kirjutajate enesehinnang. Peeglike peeglike seinapeal, kes on kaunim kogu maailmas: D Muuseas - ilu on vaataja silmades! Samuti ei saa rääkida maitsetust ja maitsekast riietumisest. Igal maal on oma stiil. Me ei saa nõuda, et soomlased, kes enamikus armastavad mugavust, ja musta värvi peaksid kandma kõrgeid kingi ja värvilisi kleite - samas ei saaks ka soome naised halvustada eestlasi, kui nad armastavad ilusaid riideid ja värve.

Tietääkö kukaan virolaisia nettideittipalveluosoitteita? Minusta ei ole mitään väliä onko puoliso muslimi vai hindu. Meillä ainut mistä eron huomaa on että sianlihaa vaimo ei kelpuuta ruokaan. Mutta se ei ole maailmaa kaatava asia. Sängyssä lienee sama mitä uskontoa kukin edustaa. Alussa minua kiihotti kun hän on muslimi ja minä kristitty. Virolaiset ovat kauniita, kilttejä ja niillä on sileämpi ja karvattomampi iho. Suomalaiset akat ovat femakkoja ja vaativat jatkuvasti enemmän, ei käy minä en suostu olemaan melkein mies, haluan olla todellinen mies ja Virossa se onnistuu.

Suomessa on huonoja ja hyviä naisia ihan niinkuin kaikkialla maailmassa. Okei, jossain maassa missä on sota ja nainen ja hänen perhe näkee nälkää, pelkää päivästä toiseen henkensä edestä, näkee kuolleita jne. Niin nöyrtyy, mutta sitten täällä suomessa ku ne on vähän aikaa niin ne ajattelee, että ne on kokenut lähes ainoina KOVIA ja ne ylpistyy, täytyy myöntää osa ei ylpisty.

Eli niitäkin on laidasta laitaa. Palataan virolaisiin ja suomalaisiin. Suurin ero on kieli. Virolaiset haluaa parempiin, turvallisempiin oloihin. Täällä on vähemmän ammattirikollisuutta, naiset arvostetumpia, sosiaaliedut yleensä lastensuojelu, päihdehuolto, kunnalliset terveyspalvelut.

Virossa on vielä niin ja näin. Palkkakin on euroopan paskimpia. Tottakai ne haluu suomeen. Justiinsa äiti Venäjän takia Jos suomalainen nainen sanoo, mitä se haluaa miehen tekevän, että hän itsekin siitä nauttisi,niin suomalaisen miehen ego ei sitä kestä, eikä sillä seiso, koska suomalainen mies on niin helvetin itsekäs ettei se paljon naista ajattele, ehkä kuule virolainen nainen vain teeskentelee ettei suomipojan ego kärsi?????

Menkää turhuuteen itsenne ajaneet suomalaiset naiset peilin eteen ja katsokaa kuinka te vingutte joka asiasta. Olette tottuneet kanssa saamaan kaiken nennänne eteen. Ei ole ihme että on lesbojen määrä kasvanut ko siinä kaksi samanlaista kohtaa Ihan oikeesti jokainen mitättömämmän näköinenkin nainen perkule katselee alta kulmiensa alta pitkin nenän varttaan. Olisikohan tuolla jotakin tekemistä yksinhuoltajien määrän kanssa?????? Hoikkia suomalaisista naisista ehkä n. Hoikat suomalaisnaiset usein kusipäistyvät tuon liiallisen kysynnän vuoksi.

Läskiämmät kauhistelevat ulkomaalaistaustaisia suomalaismiesten vaimoja, kun luulevat, että läskikin kelpaisi, jos vaihtoehtoja ei olisi. Onneksi suomalaisella miehellä on mahdollisuus löytää puoliso muualta. Läskiin ei tarvitse yhdenkään miehen tyytyä. Kylmä ja nalkuttava Suomi ämmä joka kiristää miestään vitullaan ei kelpaa muulle kuin saksalaiselle. Ei niitä tarvitse ottaa tänne. Virolaista naista voi naida pilluun lupaamalla, että jos hän antaa pillua niin pääsee mukaan Suomeen. Eikä virolainen nainen kokoajan nalkuta vaan antaa vapaasti ja halukkaasti.

Suomi nainen pihtaa eikä suostu antamaan. No en nyt läskeistä tiedä, mutta kusipäitä nämä Pohjolan noita-akat ovat. Virolainen nainen lämittää ja pirstää mukavasti suomalaisen miehen harmaata arkea näiden nalkuttavien suomi ämmien kanssa. Virossa on paljon taskuvarkaita. Virolaiset ovat varastelevaa kansaa vaikka pillu onkin hyvää ja laadukasta. No minakiin olen viron naineen. Mutta ei ma tulnnut tähenn asumaan että ssada enämään rahaa tai muuta.

Makiin olen työissä täälä ja teen samalaiseen töyt kui teiekiin. Mun mieelesta on Suomeen naiseet sama kauniit kuin meiekiin nii että kauneus on ihnimeseen silmissä.

Antekssi kui niin väärin kirjotasiin mutta opin vielä teien kieli. Kannattaisi siis yrittää ensin kasvattaa itselleen se miehinen selkäranka, jos ei mitenkään muuten niin vaikka heinäpellon oljista punomalla, ennen kuin alkaa vaatimaan itselleen miehen oikeuksia? Niinkö se onkin 2. Käyttäytyykö se juuri samallalailla kuin todellinen nainen Turkin matkallaan? Siis käyttää paikallista ja antaa suomalaista. Mirjami neito 18 2.

Putket ovat aivoissa miehillä siitä päätellen mitä täälläkin kirjoitellaan Ole sitten siinä kieli keskellä suuta näitten suomalaisten turnipsimulkkujen kanssa. Suomalainen mies on useammin ylipainoinen läski kuin suomalainen nainen, näin sanovat ainakin viralliset tutkimukset.

Mistä löytää upean hoikan seksikkään suomalaisen miehen??????

..

Kosmetologi olla miellyttävän näköinen ja meikattu, mutta voi kauhistus, kun hän avasi suunsa. Suu oli täynnä kellastuineita ja hoitamattomia hampaita ja hengitys haisi mädäntyneelle. Kannataisi varmaan vironkin naisten hoitaa terveyttään ja hampaitaan ensinnä ja vasta sen jälkeen miettiä vaatteitaan ja meikkejään.

Hammashoito on paikalliseen palkkatasoon verrattuna kylläkin kallista, mutta silti Peaks ma ytlema, et voi-voi? Igast stuffi siia maale ka om valmis nikerdatud Y!!! Õeks õpitakse 3 aastat, kosmeetikuks 1.

Mingi kosmetoloog küll sinu vinne-punne ei pigistanud. Ära käi mingites nurgatagustes kohtades ja kui mingeid pretensioone on, siis esita need kohapeal, mitte ära käi siin anonüümselt kaebamas. Jätad endast väga odava mulje. Aga noh, sai jälle naerda — inimene maksab raha, et saada pasahaisu hingata.

Olen juuksur olnud nii siin, kui sealpool lahte - see räpasus, mis valitseb soome salongides on kohutav. Ka soomlased siis töesti ei näe oma vigu omal maal - appikene!!! Tyypillinen kehitysmaan piirre tuo virolaisten naisten ylenpalttinen laittautuminen eli kun ei ole rahaa tai muutakaa vaikuttamismahdollisuuksi elämässä etenemiseen, niin ainoaksi asiaksi jää oma kroppa jolla tulla toimee.

Ilmiö nähtävissä kaikissa köyhissä maissa. Te pole üksi kes naerab nende idiootsuste üle. Sellise saastaga debateerimine oleks enda alandamine! Kust see väljend, tõmmata herneid ninna?

Pole nagu varem kohanud seda eesti keelest. D väga ilmekas, eks ole? Ja meie pedakoog on pidevalt "komas kinni" jah: Väljend on huvitav, kuid mida see tähendab?

Mis oleks analoog eesti keele omaga? Kas te ei oleks nii kenad ja ehk teeksite paar hiireklöpsu ja koliksite oma palstale. Seal te saate eestlasi taga klatsida nii palju kui syda lustib.

Siin on ikka eestlaste oma foorum. Kui eesti naised on teie jaoks nii päh! Mina kyll ei viitsiks koguaeg porode peale möelda!! Nemad harjunud vaatama lühikeste jalgade,lumivalge keha ja ümmarguse näöga naisi ja nüüd kus neil on võimalus vaadata beibesid ka mujal kui ameerika seriaalides siis lähevad segamini.

Suomalaiset nuoret miehet on valovuosia edellä virolaisrumiluksia! Sillävälin kun 18 v Eestiläiset painuu jo ulkomaille töihin täällä 18 v istuu terasseilla ja jauhaa tyhjää sontaa ja roikkuvat sossutuilla toisten elätettävinä melkein 30 siksi.

Eestinpojat on ainakin rakennusalalla fyysisesti X voimakkaampia kun suomen pojat. Kaljaa ja lenkkimakkaraa pitää vaan kiskoo: D Eestin pojat on iltasin kokoajan tossa mun talon kulman kuntosalissa.

Mistäs vitusta sä tiedät virolaisten kyylä kuka roikkuu milläkin tuilla,Sovitte vitun hyvin yhteen. Siitä että heidät on opetettu lapsesta asti miellyttämään miestä. Esikoulun ajoista asti polvet ristissä ja kuitenkin kaikille haluaville auki. Kuhan vain mies on tyytyväinen. Nykyajan suomalaiset naiset eivät ole eläneet miehisen vallan alla, suomessa tasa-arvo on toiminut pitempään kuin virossa. Kun suomessa pistää korkokengät jalkaan ja menee kavereiden kanssa kaupunglille niin kaikki ihemttelee että "miks sulla on korkkikset??

Totuus on, että pitää luiden ympärillä olla muutakin kuin nahkaa.. On kuitenkin,että suurin osa kaikista naisista hakee itselleen ja kustannuksilleen maksajaa. Tämä on totuus valitan,nainen rakastaa miestä rahapussin suuruuden mukaan. Ruotsalaiset vasta muoti- ja trenditietoisia onkin, eikä varmasti ole tasa-arvon puutteesta kyse. Ruotsi on Suomeenkin verrattuna hyvin feministinen. Mäpä kerron sulle muutaman faktan!!!! Halpoihin fakkuihin tai hameisiin.

A olen käynyt Venäjällä ja Eestissä tuhansia kertoja. Täällä kun asun kerrostalossa ihan torin kupeessa. Kuulen kuinkä känniset suomalaiset akat nauraa noitamaisella äänellä mieskuoron laulaessa pikkumattia. Miksi tälläistä ei näe esim Tallinnassa tai Viipurissa tai Pietarissa. Mitä hemmettiä ne kauniit naiset siellä mettässä muutenkaan tekisivät: Suomalaiset naiset on kyllä kaunistuneet.. Virolaiset naiset ovat häikäilemmättömiä valhetelijota, kaksi tai kolmekin vuotta osataan esittää ihanaa kunnes alkaa oikea karva paljastua.

Jos jotkut naiset ovat oppineet käyttämään meitä tyhmiä miehiä hyväkseen niin he.. Itse jo olen läksyni oppinut, mielumin vaikka paksu ja rahellinen nainen kuin pitkä hoikka petollinen nainen. Olen huomannut saman asian. Häikäilettömiä valehtelijoita ja petollisia naisia. Kokemusta on täälläkin virolaisesta naisesta. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Virottaret on kauniita, naisellisia ja tyylikkäitä, enkä näe mitään syytä haukkua heitä, koska en olekaan mikään kateellinen suomalainen laardiperse, vaan hyvännäköinen, hoikka ja huoliteltu suomineito joka saa kyllä ´huomiota niin suomessa kuin virossakin ; Tyhmät katkerat suomiämmät tulee tänne haukkumaan virolaisia, kyllä meilläkin olisi prostituutiota ollut helvetisti enemmän jos oltaisiin jouduttu neukkuvallan alle.

Ja virolaiset ei todellakaan ole sama asia kun venakkonaiset joille hyvä maku on harmittavan usein todella vieras käsite. Menepä suominainen katsomaan suomalaisiin tissibaariin miltä eukot näyttää ja vierailepa vastaavanlaisessa virossa. Niiden stripparit kin on melkoisia kaunottaria. Virolaisille pahoittelut, ei me kaikki suomalaiset olla yhtä oksettavia katkeria juoppoja poroja kuin nuo ;.

Ei kait stripparin ammatissa voi ruma nainen toimia alkuunkaan. Menkää landelle Tallinnan ulkopuolelle, ei ne naiset siellä enää ole niin huoliteltuja, hoikkia, minihameissa ja korkkareissa. Yhtä väsyneitä, elähtäneitä ja ylipainoisia kuin muuallakin. Kyllä missä tahansa maailman pääkaupungeissa asuvat nuoret naiset ovat kaunottaria!

Joo varmasti ja kaupam päälle saat kassillisen älytöntä ylpeyttä ja koppavuutta. Uskumatu, kui madal on siin kirjutajate enesehinnang. Peeglike peeglike seinapeal, kes on kaunim kogu maailmas: D Muuseas - ilu on vaataja silmades! Samuti ei saa rääkida maitsetust ja maitsekast riietumisest. Igal maal on oma stiil. Me ei saa nõuda, et soomlased, kes enamikus armastavad mugavust, ja musta värvi peaksid kandma kõrgeid kingi ja värvilisi kleite - samas ei saaks ka soome naised halvustada eestlasi, kui nad armastavad ilusaid riideid ja värve.

Soomlastel on tavaks öelda - se kuuluu olla näin - ega ikka ei kuuluu küll. Meid on erinevaid ja see ongi rikkus. Ilu on vaataja silmades! Olen juba kohtunud soomlasega, kes haiseb nagu mädanenud liha! Vaatasin ehmatusega tema poole Sorry, igal maal omad probleemid: Nad on nagu kartulikottide modellid!

Olen pikk ja kaalun 62 kilo, sest mul ON peegel kodus ja k-a-a-l!!!! Tervitades, kunagine Lôuna-Eesti eestlane. Eeestlane olen ja eestlaseks JÄÄN!!!! Tässäpä sitä puhutaan suoraan suomalaisten miesten ja naisten ulkonäöstä Ei viedä kukkia naiselle. Ei vastaanoteta vieraita eikä saateta vieraita ovelle Olet oikeassa, että ei voi arvostella toisten tapaa pukeutua, mutta ikävä kyllä suomalaisilla on tapana olla kateellisia ja ilkeitä jos joku pukeutuu paremmin Minä pukeudun vapaa-ajalla välillä paremmin, mutta sitä pidetään meillä pahana juttuna Jos joku haluaa pukeutua ja näyttää missille, hyväksyn sen kuin myös senkin, että joku haluaa olla verkkareissa ilman meikkiä.

Jokaisella on vapaus valita itse. Osoittaa jonkin näköistä tyhmyyttä mennä arvostelemaan toisia Saaks veel aru, kui võrreldaks eri rassist inimesi. Kas senini pole selgeks saanud, et nii eestlaste kui soomlaste, nii meeste kui naiste seas on esteetiliselt hästi ja halvasti mõjuvaid inimesi?

Pealegi on Eestist saamas ka "heaoluriik": Samamoodi võiks hakata vaidlema teemal, kus naiset ilusamad on: Tallinnas või Pärnus, Helsngis või Tamperes. Virolaiset naiset ovat kyllä helvetin hyvännäköisiä! No ihan vanha ja väsyneen näköinen. Ilus Soome naine Vaatimattomuudesta sinua ei ainakaan voi moittia. Siellä Komsomolissako vai pioneereissa tuo rajaton röyhkeys ja ylimielisyys opetettiin. Halpaa hajuvettä karvaiset kainalot täynnä, huoran saappaat jalassa ja maalit naamassa.

Et sinä ketään rikasta nappaa. Onpa tyhmiä kommentteja kaikkialta löytyy kauniita naisia ja miehiä! Se ei ole kansallisuudesta kiinni. Ilmeisesti tämän jutun aloittaja on niitä katkeroituneita miehiä, jotka ei kertakaikkiaan saa vakituista ja hyvää suhdetta kehenkään Ja miksi pitää täällä kirjoitella Minäkään en etsi suomalaista mörökölli miestä enää.

Ulkomaalaiset osaavat käyttäytyä ja kohdella naista. Itsellä ei ole ulkomaalaista miestä vielä ollut, mutta kavereilla on ja kyllä kohdellaan kuin prinsessaa Toisaalta minulle on aivan sama minkämaalaisten kanssa sitä ollaan kunhan osaa olla ihminen. Suomalainen mies ei kestä älykkäämpää ja varakkaampaa naista. Omat lapseni olen kasvattanut maailmankansalaisiksi.

He osaavat käyttäytyä ja arvostaa muita. Sulla vähän pätäkkää ja luulet koko maailman omistavan ja miesten lankeavan jalkojesi juureen. Varkaita ne ainakin ovat. Eikös näiden oma sankari Suomessa kirjoittanut Tuoppiojan isoäiti, että ""Virolaiset on historiallisista syistä rikollista kansaa".

Ainakaan ei voi miesystävni pojan valintaa kehuskella millään lailla. Ei ole kummosen näköinen ja eipä ole tuota ammattiakaan. Kauneus on katsojan silmissä. Ketjun aloittaja taitaa olla Anu Saagim: D Olen tavannut muutamia virolaisia naisia.

Toiset olivat erittäin kauniita ja toiset puolestaan ihan tavallisen näköisiä. Jaa että tallinnassa ei muka ole "laardiperseitä"?

Ihan äskettäin näin tv: On tyhmää olettaa, että jokainen tallinnalainen olisi huippumallin näköinen. Ihmetyttää, miksi Anu Saagim väittää virolaisnaisilla olevan "slaavilaista charmia".

Luullakseni virolaiset eivät tosiaankaan halua samaistua slaaveihin vaan haluavat jättää Itä-Eurooppaan kuulumisen menneisyyteen. Ja on niitä "hiljaisia hiiriä" Anu Saagimin termi Virossakin. Ilman Ratiaa tuo jätekasa olisi ollut jo kauan sitten työntämässä nurmea.

Ihmetyttää joidenkin itäeurooppalaisten pohjaton julmuus. Juuri kellään ei isojen pomojen kakaroita ja äpäröitä lukuunottamatta ollut juuri yhtään mitään. Nyt kun nämä Putinit ja Saagimit saavat maistaa "makeata elämää", niin purkautuu se pelon sekaisena katkerana vihana kanssaihmisiin. Olen kaotanud oma sära Soomes elamisega, sest riietun "maassa maan tavalla", soomlannade kombel mitte midagi ütlevatesse rõivastesse.

Kontsadest pole aga loobunud. Millaisia ne virolaiset miehet sitten on? Taitaa iso osa Viron sauhuttelijoista olla venäläisiä. Veli venäläisellehän tupakka on aina maistunut. Neuvostoajan perintönä toisaalta varmasti monet virolaisetkin polttavat. Mun mielestä Anu Saagim on herättänyt suomalais naiset, kyllä te ymmärrätte pointti? Olen virolainen nainen ja totean joka päivä oman suomalaisen komean miehen suusta Hän on ylpeä , että olen oman alan paras.

Olen piisavalt ennast koolitanud ja hetkel hea töökoht Juhataja kiidab taevani, et eestlased tööl. Olen ylpeä , että oon virolainen! Kirjutan just nimelt kahes keeles, et ka Teie kallid soomlased , kui tulete eesti foorumisse , õpiks meie keelt - pisutki. Käite ju eestis kõva häälega omas keeles karjumas Ei te pääse meistä! Olenhan teidän virolaisten asiakkaana käynyt. Hyvät kyydit olen saanut Suomalainen, ruotsalainen ja virolainen nainen - näin he pukeutuvat!

Miten pukeutuvat suomalaise, ruotsalaiset ja virolaiset naise? Nooh narsisti nyt luulee omaa tyhmyyttään "yleiseksi mielipiteeksi". Peräkylän pojille ja muille rumille läskeille virolainen jäte sopii vaimoksi varsin hyvin.

Eikö ne rahat riitä ees siihen Tallinna reissuu. Eikös maataloustuki oli kolmekymmentätuhatta euroa tilaa kohden. Ylväyttä näissä tupakkaa ja viinaa vetävissä sosialismin kasvateissa? Nooh suomalaiselle maalaistollolle kelpaa vaikka se oma sika siihen pahimpaan tarpeeseen.

Risto-Matti Ratiasta näkee hyvin minkälainen ukko valitsee virolaisen ämmän. Litmasenkin eukko oli muistaakseni pannut kolmea muuta tunnettua virolaista ennen Jaria.

Eihän toi Risto-Mattikaan saanu sitä naisenkuvatusta pidettyä vaikka rahaakin oli. Kuka toisaalta sen näköistä kotkaa olisi kestänytkään. Raha niillä vain mielessä , naimisiin pitäisi päästä ilman avioehtoa. Ja kun huomaa että avioehtoa ilman ei mennä , niin tehdään aborttia sun muuta aivan sekavaa.

Ja yleensä sitäkään ei edes nämä surkimukset saa. Virolaisten heikkous on suuruudenhulluudesta johtuva tyhmyys. Komsomolissa on uskoteltu, että kansan on jotain A-luokkaa, vaikka on lähinnä parasiitin tasolla. Itäeurooppalaisilta puuttuu eteläeurooppalaisten tavoin kyky ajatella pitkällä aikavälillä. Eli niitäkin on laidasta laitaa. Palataan virolaisiin ja suomalaisiin. Suurin ero on kieli. Virolaiset haluaa parempiin, turvallisempiin oloihin. Täällä on vähemmän ammattirikollisuutta, naiset arvostetumpia, sosiaaliedut yleensä lastensuojelu, päihdehuolto, kunnalliset terveyspalvelut.

Virossa on vielä niin ja näin. Palkkakin on euroopan paskimpia. Tottakai ne haluu suomeen. Justiinsa äiti Venäjän takia Jos suomalainen nainen sanoo, mitä se haluaa miehen tekevän, että hän itsekin siitä nauttisi,niin suomalaisen miehen ego ei sitä kestä, eikä sillä seiso, koska suomalainen mies on niin helvetin itsekäs ettei se paljon naista ajattele, ehkä kuule virolainen nainen vain teeskentelee ettei suomipojan ego kärsi?????

Menkää turhuuteen itsenne ajaneet suomalaiset naiset peilin eteen ja katsokaa kuinka te vingutte joka asiasta. Olette tottuneet kanssa saamaan kaiken nennänne eteen. Ei ole ihme että on lesbojen määrä kasvanut ko siinä kaksi samanlaista kohtaa Ihan oikeesti jokainen mitättömämmän näköinenkin nainen perkule katselee alta kulmiensa alta pitkin nenän varttaan.

Olisikohan tuolla jotakin tekemistä yksinhuoltajien määrän kanssa?????? Hoikkia suomalaisista naisista ehkä n. Hoikat suomalaisnaiset usein kusipäistyvät tuon liiallisen kysynnän vuoksi. Läskiämmät kauhistelevat ulkomaalaistaustaisia suomalaismiesten vaimoja, kun luulevat, että läskikin kelpaisi, jos vaihtoehtoja ei olisi. Onneksi suomalaisella miehellä on mahdollisuus löytää puoliso muualta.

Läskiin ei tarvitse yhdenkään miehen tyytyä. Kylmä ja nalkuttava Suomi ämmä joka kiristää miestään vitullaan ei kelpaa muulle kuin saksalaiselle. Ei niitä tarvitse ottaa tänne. Virolaista naista voi naida pilluun lupaamalla, että jos hän antaa pillua niin pääsee mukaan Suomeen.

Eikä virolainen nainen kokoajan nalkuta vaan antaa vapaasti ja halukkaasti. Suomi nainen pihtaa eikä suostu antamaan.

No en nyt läskeistä tiedä, mutta kusipäitä nämä Pohjolan noita-akat ovat. Virolainen nainen lämittää ja pirstää mukavasti suomalaisen miehen harmaata arkea näiden nalkuttavien suomi ämmien kanssa. Virossa on paljon taskuvarkaita. Virolaiset ovat varastelevaa kansaa vaikka pillu onkin hyvää ja laadukasta. No minakiin olen viron naineen. Mutta ei ma tulnnut tähenn asumaan että ssada enämään rahaa tai muuta. Makiin olen työissä täälä ja teen samalaiseen töyt kui teiekiin. Mun mieelesta on Suomeen naiseet sama kauniit kuin meiekiin nii että kauneus on ihnimeseen silmissä.

Antekssi kui niin väärin kirjotasiin mutta opin vielä teien kieli. Kannattaisi siis yrittää ensin kasvattaa itselleen se miehinen selkäranka, jos ei mitenkään muuten niin vaikka heinäpellon oljista punomalla, ennen kuin alkaa vaatimaan itselleen miehen oikeuksia? Niinkö se onkin 2. Käyttäytyykö se juuri samallalailla kuin todellinen nainen Turkin matkallaan?

Siis käyttää paikallista ja antaa suomalaista. Mirjami neito 18 2. Putket ovat aivoissa miehillä siitä päätellen mitä täälläkin kirjoitellaan Ole sitten siinä kieli keskellä suuta näitten suomalaisten turnipsimulkkujen kanssa. Suomalainen mies on useammin ylipainoinen läski kuin suomalainen nainen, näin sanovat ainakin viralliset tutkimukset. Mistä löytää upean hoikan seksikkään suomalaisen miehen??????

Viron naiset osaa nauttia rakastelusta sekä olla aktiivinen. Virolaisilla ei edes koske päähän. Mitä suomi mies muuta kaipaakaan jaa samalla ovat erittäin kauniita eivät pukeudu tuulipukuihin. Pisteet viroo Pyrin välttämään suomalaisia naisin systemaattisesti. Ei kai olla sitä mieltä, että normaalisuhde on 50v-suomalaismies ja 20v-virolaisnainen? Miksi pitää edelleen pitää virolaisia ali-ihmisinä? Suomalaisten "taloudellinen etu" on ollut ohimenevä ilmiö, virolaisethan ovat meitä eurooppalaisempia.

Viro on vielä köyhämaa ja siellä saa suomalainen mies pillua niin paljon kun kestää. Lompakkoa kannattaa varoa, koska Virossa on paljon taskuvarkaita. Viro on entinen Neuvostoliittolainen paskahelvetti eikä sen enempää. Eikö tyhmä virolainen tiedä, että Eurooppa ei ole maa vaan maanosa?

: Vaimo virosta antaa persettä

SEKSISIVUT CALIGULA BROTHEL BERLIN 989
Nuru helsinki suomi iisalmi Toiset olivat erittäin kauniita ja toiset puolestaan ihan tavallisen näköisiä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Okei, jossain maassa missä on sota ja nainen ja hänen perhe näkee nälkää, pelkää päivästä toiseen henkensä edestä, näkee kuolleita jne. Olen kaotanud oma sära Soomes elamisega, sest riietun "maassa maan tavalla", soomlannade kombel mitte midagi ütlevatesse rõivastesse. Kuppatartuntojen määrä on ollut lisääntymään päin. Meillä ainut mistä eron huomaa on että sianlihaa vaimo ei kelpuuta ruokaan.
Vaimo virosta antaa persettä Netistä seuraa stay up sukat sokos

Sex girl hd escort lissabon

marraskuu vaimo virosta escorts st petersburg russia 0 Sukupuoli nettiporno nainen ja nainen seksiseuraa ja iso perse pano videoita. Suominaiset ovat keskimäärin persjalkaisia eli iso perse lyhyiden jalkojen päässä. Elintaso Hyvänä puolena on, että suominainen antaa varsin helposti. VAimoa ruottaliseksi, mutta jos ollan yhdessä niin saksalaisuus voittaa. . Ei tarvitse mennä kuin Suomenlahden eteläpuolelle Viroon niin naiset ovat ihan eri tasoa. heinäkuu Teen tyttö perse perseestä isä ilmainen porno ass vittu. Ilmaiset seksikuvat vaimo virosta - Jönköping Seksi sitomis videoita komeita naisten tissit linkit thai hieronta varkaus hän antaa pillua niin pääsee mukaan Suomeen. ROHKEAT ALASTONKUVAT SEKSIÄ JOENSUU

Vaimo virosta antaa persettä