Categories Eroottinen hieronta Loviisa

Seisova kyrpä tytön pillua

seisova kyrpä tytön pillua

In den Sack?. Milagros Sanchez mit. UHR auf Paar sucht. Suchen Sie.

.

Seisova kyrpä tytön pillua

En mä tienny, että täällä tollaisia tehdään! Hemmetti, kohta se lähtee pois, mietin mielessäni. Aika nuoren näköisiä tyttöjä, varmaan vaan vähän mua vanhempia… Olisko siellä miehistäkin kuvia?

Minkäikäinen sä muuten oot? Joo, tai sitten sellaisten mun ikäisten tyttöjen kanssa! Hetken päästä näytölle avautui kuvasarja, jossa hiukan Jenniä muistuttava nuori tyttö touhusi eri asennoissa hiukan itseäni muistuttavan lihaksikkaan miehen kanssa. Tein työtä käskettyä ja klikkasin kuvaa. Huomasin samalla kuinka kaluni seisoi jo täydessä mitassaan. Jenni tuijotti kuvaa haltioituneena ja mun katse vaelteli Jennin vartalolla.

Näytä tuo missä toi mies panee takaapäin! Hirmuisen kiihottavaa, tekeeks ihmiset oikeasti noin? Ei mun poikakaveri suostu kun pimeässä ja vaan yhdessä asennossa! Samalla sen katse harhautui hetkeks mun etumuksen kohdalle ja se taas hiukan punastui. Mitä sä haluisit sitten tehdä?

Joo, ja noita eri asentoja! Mut ei Jussi taida suostua, se ei oo kovin innokas. Vedin alushousuni tieltä pois ja täydessä mitassa seisova kalu ponnahti vapauteen. Jenni nousi omalta tuoliltaan tuijottaen mun kalua ja polvistui mun tuolin eteen lattialle. Tytön hentoinen käsi kosketti varovasti mun kalun vartta ja se kumartui suutelemaan varovasti kalun päätä. Hetken kuluttua tunsin Jennin kuumat huulet mun kalua vasten ja kuinka tyttö alkoi hitaasti runkkaamaan kalun vartta.

Pikkuhiljaa Jenni alkoi ottamaan kalun päätä syvemmälle huuliensa väliin ja huomasin kuinka tyttö tunnusteli varovasti kielellään kalun pintaa. Pikkuhiljaa tyttö alkoi imemään nopeammin ja upotti kaluani kerta kerralta syvemmälle suuhunsa. Tunsin jo kuinka palleissani kihelmöi kun tyttö imi nautinnollisesti. Tyttö jatkoi imemistä ja runkkasi samalla kevyesti kalun vartta ja välillä hyväili palleja toisella kädellä.

Jenni upotti välillä kalun niin syvälle kun pystyi ja välillä taas pyöritteli kieltään kalun päässä. Pikkuhiljaa aloin tuntea kuinka laukeamiseni lähestyi kun katsoin tuota nuorta kaunista tyttöä imemässä kaluani.

Jenni katsoi mua silmiin ja alkoi kiihdyttää imemistahtiaan… En pystynyt enää pidättelemään hetkeäkään ja lasti lähti liikkeelle. Huomasin kuinka ensimmäinen spermaryöppy sinkosi syvälle Jennin suuhun ja tyttö nieli kaiken minkä pystyi.

Lupaatko näyttää mulle myöhemmin lisää noita kuvia ja opettaa mulle ihan kaiken mahdollisen?? Kommentteja, palautusta ja ehdotuksia jatkolle kiitos!! Prelude To Tragedy 9. Joo, jatkoa on tulossa. Ikävää kun joutuu vaan välillä tekemään töitäkin niin kirjoittaminen edistyy hiukan hitaasti Jani, sait mut ihan kuumaks..

Vastaa alkuperäiseen viestiin Nuorta tyttöä toimistossa Kesätyötä Ensimmäinen päivä uudessa työpaikassa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Vatsaa hänellä ei ollut ja auringossa ruskettuneet kasvot olivat hyvin ahavoituneet ja raskasta maalaiselämää nähneet.

Päivisin vaaria ei askareiltaan paljoakaan näkynyt ja iltaisin hän palasi töistään usein niin myöhään, että olin jo makuukammarissa teeskentelemässä syvässä unessa nukkuvaa tyttöä. Huvittavinta oli, että hän oli yksi niistä tilan harvoista miehistä, joita en ollut koskaan nähnyt alasti. Huvittavaa oli myös se, että hän oli tilan ainoa mies, joka ei koskaan minun aikanani ollut käynyt mummoni tavaralla.

Tästä olin tehnyt jo omia lapsellisia johtopäätöksiäni, joten tuleva yö kismitti minua jo valmiiksi. Tuli ilta ja kävin pikaisesti pesytymässä. Kuumassa saunassa lotrailin kiukuissani enemmän kuin ennen, koska mummoni kielsi yleensä kaivosta kannetun veden turhan tuhlaamisen.

Puin valkoisen pitkän yöpaidan päälleni ja menin vaarini kammariin. Epäilin, että nyt tulisi pitkästä aikaa tylsin yö maalla ja painoin silmäni kiinni. Nukahdin jo ennen kuin vaarini palasi saunasta. Niin kummallista, kiihottavaa ja todentuntuista, että muistan unen varsin tarkasti vielä nykyisinkin: Hänen auki levittyneestä vitusta alkoi työntyä ulos pitkä miehen kyrpä, jonka päästä valui paksuna virtana valkoista runkkia.

Se näytti tavallaan siltä kuin joku olisi nussinut häntä sisältä päin saaden jatkuvaa, loppumatonta orgasmia. Tuo kalu teki samanlaista, rauhallista edestakaista liikettä, vaikka mummoni makasi täysin aloillaan ainoastaan kiimaisena vikisten.

Mummini oli levittänyt kätensä sängylle levälleen ja suurista rinnoista purskui maitoa yhtenä suihkuna lähes kattoon saakka.

Hän käänsi minut tuttuun lusikka-asentoon. Silloin tuo mummoni sisältä työntyvä kyrpä kiemurteli jalkoväliini kuin käärme ja upposi valuvaan, pieneen pimppiini yhä uudestaan ja uudestaan, yhä syvemmälle, syvemmälle sisääni…. Heräsin säpsähtäen unesta, hengästyneenä kiihkosta.

Ihoni oli yöpaidan alla nihkeän hikinen ja tunsin, kuinka pimpistäni oli valunut liukasta mahlaa laihoille reisilleni valtavat määrät. Reiteni tuntuivat limaisilta niljahdellessaan toisiaan vasten. Allani oleva patjakin tuntui saaneen kosteutta ja kauhuissani mietiskelin, että olinko pissanut vahingossa vaarini sänkyyn. Työnsin peppuani varovasti taaksepäin, kun tunsin vaarini makaavan takanani.

Pelästyin entistä enemmän, josko vaarini olisi tajunnut nautinnollisen uneni, mutta hänen hengityksestään päättelin, että hän saattoi hyvinkin nukkua. Vedin peppuni hitaasti pois vaarini vierestä. Salaa yritin kurkoittaa selkäni takana makaavaa vaaria kädelläni arvioidakseni hänen nukkuma-asentonsa.

Tunsin karhean kankaan päältä vatsan lihakset ja päättelin hänen makaavan selällään. Vaivihkaa käännyin ympäri ja siinä se nyt sitten oli: Silmäni nauliintuivat saman tien punottavaan, suippoon terskaan. Se koristi ohuehkon kyrvän päätä housun kauluksen välistä ulos pullahtaneena. Äskeisen unen nostattama kuumotus poltti pientä pilluani kuumeen lailla, enkä voinut olla ihailematta salaa vaarini kalua.

Näkikö vaarinikin samaa unta? Nostin varovasti yöpaitani helmaa alkaen määrätietoiseti kosketella kiihotuksesta turvonnutta häpyäni. Karvaton pimppani tuntui valtavan liukkaalta sen huokuessa kuumaa lämpöä pienille sormilleni. Jatkoin runkkaamista tuijottaen samalla tuota suhteellisen jäntevän näköistä kyrpää. Heräisikö vaarini siihen vai pystyisinkö edes silittämään tuota hiukan salaa? Hengitykseni takerteli kurkussani, kun pieni käteni alkoi lähestyä hiljaa vaarini etumusta.

Sormeni olivat pysähtyneet jännityksen lamauttamina sisälle kuumuuteeni ja mahlavirtani vuoti purona liukastaen pienen pyllyvakoni. Seurasin lähes hengittämättä vaarini kasvoja viimeisellä kurotuksellani—ja sitten se tuntui kädessäni.

Sileän kullin varsi oli kuuma ja hieman niljakas. Painoin käteni vasten sen pyöreää terskaa, joka tuntui sykkivän hieman. Vaarini hengitys oli muuttunut hieman tiheämmäksi ja kuulin, kuinka hän nielaisi hiljaa käteni painaessa nuppia hänen vatsaansa vasten. Uskaltaisinko runkkia edes vähän? Vain kaksi pientä pumppausta….

Sormeni kietoutuivat hellästi selvästi kovettuneen kalun varteen. Sen juuresta löysin löysempää nahkaa, jota aloin liikutella varovasti edestakaisin. Pumppasin muutamia kertoja ja kuuntelin vaarini hengitystä.

Sormeni alkoivat jälleen liukua syvällä sisälläni ja tilanteen käsinkosketeltava jännitys alkoi laueta jo hieman. Tuntui ihanalta… Niin ihanalta, että nautinnossani jatkoin vaarini runkkimista unohtaen tarkkailla hänen kasvojaan ja hengitystä.

Vaarini nosti päätään hieman ylöspäin. Vilkaisin peloissani hänen kasvojaan: Olin jo vetämässä häpeillen kättäni pois kalulta, kun hän sanoi hiljaisella äänellä: Vedin limaiset sormet ulos pimpistäni siirtäen ne housun etumukselle, laskien niitä alemmaksi. Toinen käteni runkkasi samalla housunkauluksen puristuksesta ponnahtaen vapautunutta vanhan miehen kalua. Keskeytin runkkimisen hetkeksi saadakseni vedettyä housut kokonaan hänen jalastaan.

Hän taivutti selkäänsä hieman kaarelle auttaakseen minua toimissani ja kerraston alaosa liukui helposti pois hänen päältään. Vaarini ei ollut kovinkaan karvainen mies. Ainoastaan vahvojen reisien välissä oli pitkäkarvainen tuuhea pusikko, josta ohut, hieman lyhyehkö kulli kurkotti päätään urhoollisena ylöspäin. Vaarini levitti jalkojaan ja pääsin nyt pyörähtämään polvilleni istumaan hänen eteensä. Nopeasti vedin yöpaitani pois päältäni paljastaen pienet ketunnenät, joiden päihin aina kiihottuessani turposi pienet kovettuneet nappulat.

Tarrauduin kuumana sykkivän kyrvän varteen alkaen samalla liikutella esinahkaa puristavalla otteella. Toinen käteni löysi pyöreät kivekset karvoituksen keskeltä. Ne olivat hyvin symmetriset eivätkä roikkuneet, kuten monella vanhemmalla miehellä olin nähnyt. Ne tuntuivat kuumilta palloilta, jotka olivat kuroutuneet heti suonikkaan kullin karvaiseen juureen. Vaarin hengitys mukaili puristavan otteeni liikkeitä ja tummanvioletin terskan pää valui vuolaana kirkasta nestettä, joka liukasti ylösalas vetelemäni esinahan liikettä.

Rauhallisesti laskin kasvojani alaspäin kohti tuota ihanaa kalua. Kieleni nuolaisi valuvaa nuppia. Pisarat liukastivat kieltäni eivätkä maistuneet oikein miltään. Siirsin toisen käden puristavaan otteeseen kullin juuren vetäen samalla esinahan niin taakse kuin sen vain sain. Tiukalle pingoittunut kullin iho kiilteli kutsuvasti ja sen päästä pieninä puroina valuvat, kirkkaan kiiltelevät limavirrat voitelivat kalun varren niin niljakkaaksi, että toisella kädelläni sain helposti runkittua nyrkkini puristuksessa sykkivää kyrpää.

Nojauduin eteenpäin ja kiihdytin vetojani varressa. Toinen käteni puristi yhä kovempaa nytkähtelevän kullin juurta ja halusta vapisevin liikkein imaisin jo täysin violetiksi muuttuneen terskan pään nieluuni. Pienet huuleni alkoivat imeä samassa tahdissa himokkaasti kalua.

Se ei kuitenkaan mahtunut kovin syvälle suuhuni. Paine kalun varressa kasvoi ja salamannopeasti vaarini kädet tarttuivat hiuksiini työntäen päätäni kauemmaksi. Mulkku lopsahti ulos huulieni välistä ja neljä erillistä, kovalla paineella purkautuvaa spermasyöksyä ruiskahti kohti kattoa kuin suihkukaivosta. Haltioissani runkkasin yhä kovempaa tahtia ja kulli pirskoi viimeisiä pisaroitaan vatkauksessani ympäriinsä.

Vaarini huohotti silmät kiinni, voimattomana edessäni. Irrotin otteeni hänen kalustaan ja konttasin löystyvän, puolikovana nytkähtelevän, spermaisen kyrvän päälle istumaan. Aloin hieroa pientä, nyt jo tulvana valuvaa vakoa vasten tuota ihanaa, pienehköä salkoa. Vaarini nosti päätään laskien sen saman tien jälleen takaisin tyynylle peittäen kasvoilla kätensä nähdessään pojantyttärensä villin sylitanssin hänen häpyluunsa ja pippelinsä päällä.

Jonkinlainen huokaiseva nautinnon ääni pääsi vaarini suusta ja hän siirsi nopeasti kädet kasvoiltaan jaloilleni. Voimakkaalla liikkeellä hän veti minua ylemmäksi, jolloin hänen päällään ollut kerraston paita rullasi allani paljastaen hänen paljaan yläruumiinsa.

Hän irrotti otteensa alkaen vetää paitaa pois päältään. Istuin kyykkyasennossa hänen rintansa päällä tietämättä, mitä nyt pitäisi sitten oikein tehdä! Tunsin pissivirtojenkin kutittelevan jo alavatsaani… Paita lensi lattialle vaarini tarttuessa laihoihin nilkkoihin ja vetäessä minut miltei kaulansa päälle istumaan. Siirsin jalkani koukkuun hänen päänsä molemmille puolille nojautuen taaksepäin käsieni varaan.

Paljas, vielä karvaton pimppani oli vasten huohottavan vaarini kasvoja. Märät huulet alkoivat ahnaasti lipoa nuorta lihaani ja muutamaan otteeseen tuo himokas suu imaisi koko pienen pilluni kokonaan sisäänsä tiukkaan imuun. Tuo tunne oli hyvin samanlainen, kuin mitä olin tuntenut viime vuosina vaginapumpulla pumpatessani. Pissa suihkusi paineella vaarini suuhun tämän niellessä sitä suuria määriä.

Välillä pissaa suihkusi vaarin kasvoille ja sängylle, mutta se tuntui vain kiihottavan häntä lisää. Viimeiset pisarat tirskahtelivat vielä vaarini huulien välistä.

Nousin sänkyyn seisomaan ja vaarini kurottautui lattialle ottaen paitansa ja pyyhkien kasvonsa siihen. Pettyneenä katsoin, kuinka veltto kulli lepäsi vasten vaarini reittä. Olisiko tämä taas tässä? Vaarini katseeseen tuli lasittunut ilme. Hän kurottautui ottamaan minua vyötäisiltä kiinni painaen minut takaisin makaamaan sängylle kyljelleni.

Hän otti minut lusikka-asentoon vatsa selkääni vasten painaen löysän kullinsa kiiman ja pissavirtojen liukastamaan jalkoväliini.

Käsivarret puristivat minua tiukasti sylissä löysän kalun tehdessä edestakaisia työntöjä reisieni välissä. Tunsin pientä nytkähtelyä kalun varressa ja se tuntui kovettuvan, hieman, mutta vain hyvin vähän. Vaarini hellitti otettaan ja siirsi kätensä pepulleni levittäen sitä hieman sormillaan.

Samalla hän ohjasi löysän terskan häpyhuulieni väliin. Olihan vakoani kyntänyt jo muutama kalu, mutta nyt tulokulma olikin aivan toinen. Terskan pää tuntui uponneen jo hieman odottavaan aukkooni. Samassa aloin tuntea, kuinka vaarini tupesta alkoi hiljaa nytkähdellen kasvaa varsi työntäen terskaa yhä syvemmälle neitsytpilluuni.

Se tuntui sisälläni suurelta ja pitkältä. Sykkien se alkoi paisua vaossani tehden pillustani äärimmilleen pingoittuneen renkaan varren ympärille. Tunsin, kuinka terska kynti sisälläni lähes vatsanpohjassa asti.

Vaarini pidätti hengitystään varoen lyhyillä, nylkyttävillä työnnöillään satuttamasta pienoista tavaraani. Tunne oli sanoinkuvaamaton ja nyt tajusin saavani sitä, mitä olin jo niin kauan halunnut: Sivut, jotka täyttyisivät erilaisten kullien pillulleni antamista nautinnoista. Kauan ei rakastelumme kestänyt ja ilmeisestikin jännityksestä sekä tuskallisesta kireydestäni johtuen vaarini yritti vetää kalunsa nopeasti ulos.

Olin kuitenkin niin tiukka, ettei häpyni puristava ote kyrvän ympärillä hellittänyt, vaan peppuni seurasi vaarini nykäisevää liikettä. Samassa kulli suihkautti äkkiarvaamatta laavansa valtaisalla paineella sisääni. Piripintaan täyttynyt onkaloni sylkäisi vaarini kullin kovaäänisesti moiskahtaen ulos sisuksistani spermapurskahdusten säestäessä elämäni ensimmäisen rakastelun loppuhuipennusta….

Makasimme hiljaa vierekkäin… Makasimme hiljaa nähdessäni samalla onnellisuuden tähtiä silmissäni… Ne olivat kuin pieniä timantteja… Olisiko tällaista se mummoni minulle kertoma nautinto, jota pimpilläni vielä tulevaisuudessa, lukemattomia kertoja tulisin saamaan? Tagit irstasta seksiä isovanhemman kanssa Kiimainen vaari mummo neitsyt neitsytpillu nuori tyttö Paha pappa spermat pilluun sisään sukulaistarinat sukurutsaus vaari Vaarin tyttö. Olimme edellisenä lämpimänä elokuun iltana ajaneet avovaimoni, Piritan, vanhempien luokse kyläilemään, kun ….

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

Pilluni oli niin tiukka, ettei häpyni puristava ote kyrvän ympärillä hellittänyt Samassa kulli suihkautti äkkiarvaamatta laavansa valtaisalla paineella sisääni.

Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. Mökkinaapuri kiikaroi vaimo vieraissa xxx. Lääkärisetä istuutuu ja tutkii kädessään arvioivasti Tiinan läpimärkiä pikkuhousuja, nuuhkaisee syvään ja nuolaisee nautinnollisesti kaikkein kosteimmasta kohdasta, haaraosan sisäpuolelta ja sanoo: Vaarini levitti jalkojaan ja pääsin nyt pyörähtämään polvilleni istumaan hänen eteensä. Ei mun poikakaveri suostu kun pimeässä ja vaan yhdessä asennossa!

Seisova kyrpä tytön pillua

Seisova kyrpä tytön pillua