Categories Naiset Oulu

Druzhba viipuri elokuvat hamina

Historiallinen sotadraama, kesto minuuttia, valmistumisvuosi , englanninkielinen tekstitys. Me-talo, Kauppakeskus Opri, 2. Antrean asiantuntija Veikko Partanen kertoo mm. Kavantsaaren kartanosta, Kuukaupin sillasta, Kirkonseudusta, aseman paikasta ja Talikkalan markkinoista. Tutustumme myös  Verlan tehdasmuseoon  opastetulla kierroksella. Hintaan sisältyy bussikuljetus, opastettu Verlan kierros ja makkaranpaistoa. Ilmoittautuminen ja maksu 2 viikkoa ennen matkaa osaston tilille.

Hintaan sisältyy kuljetus ja runsaasti maisteltavaa. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Lappeenrannan linnoituksessa Vihreässä makasiinissa järjestetään pietarilaiset markkinat tiistaina Klo ja keskiviikkona Venäläisiä ja virolaisia kauppiaita, esiintyjiä, kansankuppila "Rupla" kesäteatterin kahvilassa, soppatykki, venäläinen karaoke.

Kansainvälisen naistenpäivän juhla Kompassissa 8. Miehet valmistautuivat runoin, lauluin ja muunlaisin  kunnianosoituksin tervehtimään naisia!!! Lappeenrannan Venäjä-klubin 8-vuotissyntymäpäivät  samassa yhteydessä. Paikalla oli yli 50 lasta,  heidän vanhempaansa ja muutama isovanhempi. Ylhäällä 3 kuvaa juhlasta. Pietarilaisilla markkinoilla Venäjä-klubilla oli oma kahvila "Rupla" ja esiintymässä "Taljanka" -lauluryhmä. Linnoituksen yön torilla oli syksyn ennakko-ohjelmamme esillä yhteisteltassa Venäjä-Seuran ja Karjalaisseurojen kanssa.

Paluumatkalla Turtola vie meidät huviloistaan ja hiekkarannoistaan kuulun Terijoen loiston päiviin, kuulemme muun muassa runoilija Edith Södergranin elämänvaiheista. Päiväkahvit nautimme Raivolan ainutlaatuisessa lehtikuusimetsässä. Viipuriin palatessamme kuulemme Karjalankannaksen sotahistoriaa vuosilta ja — Vapaa-aikaa ostoksille tai vierailuun vaikkapa Alvar Aallon kirjastotalossa. Paluumatkan aikana Turtola kertoo Viipurin taistelujen vaiheista sekä nykyisen rajan synnystä.

Lomalinja, tai lomalinja. Kaikki blogit Avun blogit. Viipuri ja Kronstadt Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä. Askainen, Louhisaari, Kultaranta

..

Read More